Hier bij JBTools.com zijn we er trots op dat we duizenden artikelen tegen geweldige prijzen kunnen aanbieden. Dagelijks bedienen we duizenden klanten die op zoek zijn naar unieke, moeilijk te vinden en normale auto-onderdelen. De afgelopen jaren is de hoeveelheid communicatie van klanten toegenomen en hebben we extra tijd en aandacht besteed aan het reageren op elk communicatieverzoek dat op ons pad komt. Hieronder hebben we meerdere sites en diensten vermeld waar onze klanten meer dan 3.000 beoordelingen hebben. Wij hopen dat u zich snel bij onze groep tevreden klanten voegt!
Bijgewerkt - 24/10/2019


JB Tools Google Shopping-recensies

JB Tools beoordeelt Google Shopping-recensies


JB Tools bbb-recensies

JB Tools beoordeelt bbb-recensies


JB Tools eBay-recensies

JB Tools recensies eBay-recensies


JB Tools Amazon-recensies

JB Tools recensies Amazon-recensies


JB Tools site- en productrecensies

Uitgelichte beoordelingen
JBTools.com
2017-03-22

Prijzen waren geweldig. Mijn bestelling werd verdeeld over twee magazijnen en ik kreeg voordat de bestelling werd verzonden een e-mail waarin werd aangegeven dat er twee pakketten zouden zijn die mogelijk niet samen zouden aankomen. Ze kwamen op tijd of vroeg aan. Zal opnieuw gebruiken.

2017-03-29

Snelle verzending, reactie van de klantenservice om 21.00 uur en een uitstekende prijs voor het artikel dat ik heb besteld. Beter dan dat kun je niet wensen. Ik zou het zeker aanbevelen.

2017-01-30

Ik koop al vele jaren gereedschap (ter waarde van enkele duizenden dollars) van JB Tools zowel in hun eBay-winkel als in hun online winkel, en ik denk graag dat ik een vertrouwensrelatie met hen heb. JB is altijd concurrerend geweest met hun prijzen en behulpzaam met mijn bestellingen. In het zeer vreemde geval is een levering "verloren" gegaan tijdens het transport naar Australië. JB heeft mij zonder enige discussie een vervangend exemplaar gestuurd.

2016-12-29

Ik ben dol op deze site, goedkope en snelle verzending

2016-12-24

Laat me je vertellen. Deze jongens zijn de beste. Geweldige service, geweldige prijs en de verzending was gratis en zeer snel.