null

JB Tools beoordelingen

Hier bij JBTools.com zijn we er trots op duizenden artikelen tegen geweldige prijzen aan te bieden. Dagelijks bedienen we duizenden klanten die op zoek zijn naar unieke, moeilijk te vinden en normale auto-onderdelen. De afgelopen jaren is de hoeveelheid communicatie van klanten toegenomen en hebben we extra tijd en aandacht besteed aan het beantwoorden van elk communicatieverzoek dat op ons afkomt. Hieronder hebben we meerdere sites en services vermeld waar onze klanten meer dan 3.000 beoordelingen hebben. We hopen dat je snel deel uitmaakt van onze groep tevreden klanten!
Bijgewerkt - 24-10-2019


JB Tools Google Shopping-recensies

JB Tools Recensies Google Shopping Recensies


JB Tools BBB-recensies

Beoordelingen JB Tools BBB-beoordelingen


JB Tools eBay-recensies

JB Tools recensies eBay-recensies


JB Tools Amazon-recensies

JB Tools recensies Amazon-recensies


JB Tools site en productrecensies

Uitgelichte recensies
JBTools. com
2017-03-22

Prijzen waren geweldig. Mijn bestelling was verdeeld over twee magazijnen en ik kreeg een e-mail voordat de dingen werden verzonden, waarin stond dat er twee pakketten zouden zijn die mogelijk niet samen zouden aankomen. Ze kwamen op tijd of eerder aan. Zal opnieuw gebruiken.

2017-03-29

Snelle verzending, reactie van de klantenservice om 21.00 uur en een uitstekende prijs voor het artikel dat ik heb besteld. Je kunt niet om beter vragen dan dat. Ik zou het zeker aanbevelen.

2017-01-30

Ik koop al vele jaren tools (ter waarde van enkele duizenden dollars) van JB Tools , hetzij via hun eBay-winkel of hun online winkel, en ik denk graag dat ik een vertrouwensrelatie met hen heb. JB is altijd concurrerend geweest met hun prijzen en behulpzaam bij mijn bestellingen. In het zeldzame geval dat een levering "verloren" is gegaan tijdens het transport naar Australië, heeft JB me zonder argument een vervanging gestuurd.

2016-12-29

Ik ben dol op deze site, goedkope en snelle verzending

2016-12-24

Laat me je vertellen. Deze jongens zijn de beste. Geweldige service, geweldige prijs en de verzending was gratis en zeer snel.