PRIVACYBELEID
 
Laatst bijgewerkt op 14 september 2023
 
 
 
Deze privacyverklaring voor J en B Tool Sales (handelend onder de naam JB Tools ) ("Wij," "ons," of "ons "), beschrijft hoe en waarom we mogelijk verzamelen, opslaan, gebruiken en/of delen ("proces") uw gegevens wanneer u onze diensten gebruikt ("Diensten"), bijvoorbeeld wanneer u:
 
  • Neem op andere gerelateerde manieren contact met ons op, inclusief verkoop, marketing of evenementen
Vragen of zorgen? Door deze privacyverklaring te lezen, krijgt u inzicht in uw privacyrechten en -keuzes. Als u het niet eens bent met ons beleid en onze praktijken, maak dan geen gebruik van onze Services. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op via support@jbtools.com.
 
 
Samenvatting van de belangrijkste punten
 
Deze samenvatting bevat de belangrijkste punten uit onze privacyverklaring, maar u kunt meer informatie over elk van deze onderwerpen vinden door op de link na elk belangrijk punt te klikken of door onze inhoudsopgave hieronder om het gedeelte te vinden dat u zoekt.
 
Welke persoonlijke gegevens verwerken wij? Wanneer u onze Services bezoekt, gebruikt of navigeert, kunnen we persoonlijke gegevens verwerken, afhankelijk van hoe u met ons en de Services communiceert, de keuzes die u maakt en de producten en functies die u gebruikt. Leer meer over persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt.
 
Verwerken wij gevoelige persoonlijke informatie? Wij verwerken geen gevoelige persoonlijke informatie.
 
Ontvangen wij gegevens van derden? We kunnen informatie ontvangen van openbare databases, marketingpartners, sociale-mediaplatforms en andere externe bronnen. Leer meer over informatie verzameld uit andere bronnen.
 
Hoe verwerken wij uw gegevens? Wij verwerken uw gegevens om onze Services te leveren, te verbeteren en te beheren, met u te communiceren, voor beveiliging en fraudepreventie en om te voldoen aan de wet. Met uw toestemming kunnen wij uw gegevens ook voor andere doeleinden verwerken. We verwerken uw gegevens alleen als we daar een geldige wettelijke reden voor hebben. Leer meer over hoe wij uw gegevens verwerken.
 
In welke situaties en met welke partijen delen wij persoonsgegevens? We kunnen informatie delen in specifieke situaties en met specifieke categorieën derde partijen. Leer meer over wanneer en met wie wij uw persoonlijke gegevens delen.
 
Hoe houden we uw informatie veilig? We beschikken over organisatorische en technische processen en procedures om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Er kan echter niet worden gegarandeerd dat elektronische verzending via internet of informatieopslagtechnologie 100% veilig is. We kunnen dus niet beloven of garanderen dat hackers, cybercriminelen of andere ongeautoriseerde derde partijen niet in staat zullen zijn onze beveiliging te omzeilen en op ongepaste wijze toegang te verkrijgen tot onze gegevens. , stelen of wijzigen van uw gegevens. Leer meer over hoe wij uw gegevens veilig houden.
 
Wat zijn uw rechten? Afhankelijk van waar u zich geografisch bevindt, kan de toepasselijke privacywetgeving betekenen dat u bepaalde rechten heeft met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. Leer meer over uw privacyrechten.
 
Hoe oefent u uw rechten uit? De eenvoudigste manier om uw rechten uit te oefenen is door een verzoek om toegang van de betrokkene, of door contact met ons op te nemen. Wij zullen elk verzoek in overweging nemen en ernaar handelen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.
 
Wilt u meer weten over wat we doen met de informatie die we verzamelen? Lees de volledige privacyverklaring door.
 
 
Inhoudsopgave
 
 
 
 
1. welke informatie verzamelen we?
 
Persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt
 
In het kort: Wij verzamelen persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt.
 
Wij verzamelen persoonlijke informatie die u vrijwillig aan ons verstrekt wanneer u zich registreert voor de Services, blijk geven van interesse in het verkrijgen van informatie over ons of onze producten en diensten, wanneer u deelneemt aan activiteiten op de diensten, of anderszins wanneer u contact met ons opneemt.
 
 
Persoonlijke informatie die door u wordt verstrekt. De persoonlijke informatie die we verzamelen hangt af van de context van uw interacties met ons en de Diensten, de keuzes die u maakt en de producten en functies die u gebruikt. De persoonlijke informatie die we verzamelen kan het volgende omvatten:
  • namen
 
  • telefoonnummers
 
  • e-mailadressen
 
  • postadressen
 
  • gebruikersnamen
 
  • contact voorkeuren
 
  • factuuradressen
 
  • wachtwoorden
 
Gevoelige informatie. Wij verwerken geen gevoelige informatie.
 
 
Betalingsgegevens. Als u aankopen doet, kunnen wij gegevens verzamelen die nodig zijn om uw betaling te verwerken, zoals uw betaalinstrumentnummer en de beveiligingscode die aan uw betaalinstrument associated . Alle betaalgegevens worden door Braintree opgeslagen en Bevestigen. U kunt de link(s) naar hun privacyverklaring hier vinden: https://www.braintreebetalingen.com/legal/braintree-privacy-policy en https://www.affirm.com/privacy.
 
 
Alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt, moet waar, volledig en nauwkeurig zijn, en u moet ons op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen in dergelijke persoonlijke informatie.
 
 
Automatisch verzamelde informatie
 
In het kort: Sommige informatie – zoals uw Internet Protocol (IP)-adres en/of browser- en apparaatkenmerken – wordt automatisch verzameld wanneer u onze Services bezoekt.
 
We verzamelen automatisch bepaalde informatie wanneer u de Services bezoekt, gebruikt of navigeert. Deze informatie onthult niet uw specifieke identiteit (zoals uw naam of contactgegevens), maar kan apparaat- en gebruiksinformatie bevatten, zoals uw IP-adres, browser- en apparaatkenmerken, besturingssysteem, taalvoorkeuren, verwijzende URL's, apparaatnaam, land, locatie , informatie over hoe en wanneer u onze Services gebruikt, en andere technische informatie. Deze informatie is in de eerste plaats nodig om de veiligheid en werking van onze Services te behouden, en voor onze interne analyse- en rapportagedoeleinden.
 
 
Zoals veel bedrijven verzamelen wij ook informatie via cookies en soortgelijke technologieën. Meer hierover leest u in onze Cookieverklaring: https://www.jbtools.com/cookie-policy/.
 
 
De informatie die we verzamelen omvat:
  • Log- en gebruiksgegevens. Log- en gebruiksgegevens zijn servicegerelateerde, diagnostische, gebruiks- en prestatiegegevens die onze servers automatisch verzamelen wanneer u onze Services bezoekt of gebruikt en die we vastleggen in logbestanden. Afhankelijk van hoe u met ons communiceert, kunnen deze loggegevens uw IP-adres, apparaatinformatie, browsertype en instellingen en informatie over uw activiteit in de Services omvatten. (zoals de datum/tijdstempels associated met uw gebruik, bekeken pagina's en bestanden, zoekopdrachten en andere acties die u onderneemt, zoals welke functies u gebruikt), informatie over apparaatgebeurtenissen (zoals systeemactiviteit, foutrapporten (ook wel 'crashdumps' genoemd) "), en hardware-instellingen).
 
  • Apparaatgegevens. We verzamelen apparaatgegevens, zoals informatie over uw computer, telefoon, tablet of ander apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de Services. Afhankelijk van het gebruikte apparaat kunnen deze apparaatgegevens informatie bevatten zoals uw IP-adres (of proxyserver), apparaat- en applicatie-identificatienummers, locatie, browsertype, hardwaremodel, internetprovider en/of mobiele provider, besturingssysteem en systeemconfiguratie-informatie.
 
  • Locatie gegevens. We verzamelen locatiegegevens, zoals informatie over de locatie van uw apparaat, die nauwkeurig of onnauwkeurig kan zijn. Hoeveel informatie we verzamelen, hangt af van het type en de instellingen van het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de Diensten. We kunnen bijvoorbeeld GPS en andere technologieën gebruiken om geolocatiegegevens te verzamelen die ons uw huidige locatie vertellen (op basis van uw IP-adres). U kunt ervoor kiezen om ons niet toe te staan ​​deze informatie te verzamelen door toegang tot de informatie te weigeren of door uw locatie-instelling op uw apparaat uit te schakelen. Als u er echter voor kiest om u af te melden, kunt u mogelijk bepaalde aspecten van de Services niet gebruiken.
 
Informatie verzameld uit andere bronnen
 
In het kort: We kunnen beperkte gegevens verzamelen uit openbare databases, marketingpartners en andere externe bronnen.
 
Om ons vermogen te verbeteren om u relevante marketing, aanbiedingen en diensten te bieden en onze gegevens bij te werken, kunnen we informatie over u verkrijgen uit andere bronnen, zoals openbare databases, gezamenlijke marketingpartners, partnerprogramma's, gegevensproviders, en van andere derde partijen. Deze informatie omvat postadressen, functietitels, e-mailadressen, telefoonnummers, intentiegegevens (of gegevens over gebruikersgedrag), Internet Protocol (IP)-adressen, sociale media-profielen, sociale media-URL's en aangepaste profielen, voor doeleinden van gerichte reclame en evenementen. Promotie.
 
 
2. hoe verwerken wij uw gegevens?
 
In het kort: Wij verwerken uw gegevens om onze Services te leveren, te verbeteren en te beheren, met u te communiceren, voor beveiliging en fraudepreventie en om te voldoen aan de wet. Met uw toestemming kunnen wij uw gegevens ook voor andere doeleinden verwerken.
 
We verwerken uw persoonlijke gegevens om verschillende redenen, afhankelijk van hoe u met onze Services omgaat, waaronder:
  • Om het aanmaken en authenticeren van accounts te vergemakkelijken en op andere wijze gebruikersaccounts te beheren. We kunnen uw gegevens verwerken zodat u uw account kunt aanmaken en erop kunt inloggen, en uw account in goede staat kunt houden.
 
  • Om te reageren op vragen van gebruikers/ondersteuning te bieden aan gebruikers. We kunnen uw gegevens verwerken om op uw vragen te reageren en eventuele problemen met de gevraagde service op te lossen.
 
  • Om uw bestellingen uit te voeren en te beheren. We kunnen uw gegevens verwerken om uw bestellingen, betalingen, retourzendingen en uitwisselingen via de Services uit te voeren en te beheren.

 

  • Om feedback te vragen. We kunnen uw gegevens verwerken wanneer dat nodig is om feedback te vragen en om contact met u op te nemen over uw gebruik van onze Diensten.
 
  • Om u marketing- en promotionele communicatie te sturen. Wij kunnen de persoonlijke informatie die u ons toestuurt verwerken voor onze marketingdoeleinden, als dit in overeenstemming is met uw marketingvoorkeuren. U kunt zich op elk moment afmelden voor onze marketing-e-mails. Voor meer informatie, zie "Wat zijn uw privacyrechten?" onderstaand.
 
  • Om gerichte reclame aan u te leveren. We kunnen uw gegevens verwerken om gepersonaliseerde inhoud en advertenties te ontwikkelen en weer te geven die zijn afgestemd op uw interesses, locatie en meer. Voor meer informatie zie onze Cookieverklaring: https://www.jbtools.com/cookie-policy/.
 
  • Om gebruikstrends te identificeren. We kunnen informatie verwerken over hoe u onze Services gebruikt om beter te begrijpen hoe ze worden gebruikt, zodat we ze kunnen verbeteren.
 
  • Om de effectiviteit van onze marketing- en promotiecampagnes te bepalen. We kunnen uw gegevens verwerken om beter te begrijpen hoe we marketing- en promotiecampagnes kunnen aanbieden die voor u het meest relevant zijn.
 
  • Om de vitale belangen van een individu te redden of te beschermen. We kunnen uw gegevens verwerken wanneer dat nodig is om de vitale belangen van een persoon te redden of te beschermen, bijvoorbeeld om schade te voorkomen.
 
 
3. Op welke rechtsgronden vertrouwen wij om uw gegevens te verwerken?
 
In het kort: We verwerken uw persoonlijke gegevens alleen wanneer we van mening zijn dat dit noodzakelijk is en we een geldige wettelijke reden (dat wil zeggen een wettelijke basis) hebben om dit te doen onder de toepasselijke wetgeving, zoals met uw toestemming, om te voldoen aan wetten, om u diensten te verlenen om een ​​overeenkomst aan te gaan of om onze contractuele verplichtingen na te komen, om uw rechten te beschermen of om onze legitieme zakelijke belangen te vervullen.
 
Als u zich in de EU of het Verenigd Koninkrijk bevindt, is dit gedeelte op u van toepassing.
 
De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Britse AVG vereisen dat wij uitleggen op welke geldige rechtsgrondslagen wij vertrouwen om uw persoonlijke gegevens te verwerken. Als zodanig kunnen we vertrouwen op de volgende rechtsgrondslagen om uw persoonlijke gegevens te verwerken:
  • Toestemming. We kunnen uw gegevens verwerken als u ons toestemming hebt gegeven (dat wil zeggen toestemming) om uw persoonlijke gegevens voor een specifiek doel te gebruiken. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. Leer meer over uw toestemming intrekken.
 
  • Uitvoering van een contract. We kunnen uw persoonlijke gegevens verwerken wanneer we van mening zijn dat dit noodzakelijk is om aan onze contractuele verplichtingen jegens u te voldoen, inclusief het leveren van onze Diensten, of op uw verzoek voordat we een contract met u aangaan.
 
  • Gerechtvaardigde belangen. Wij kunnen uw gegevens verwerken wanneer wij van mening zijn dat dit redelijkerwijs noodzakelijk is om onze legitieme zakelijke belangen te verwezenlijken en deze belangen niet zwaarder wegen dan uw belangen en fundamentele rechten en vrijheden. We kunnen uw persoonlijke gegevens bijvoorbeeld verwerken voor een aantal van de beschreven doeleinden om:
 
  • Stuur gebruikers informatie over speciale aanbiedingen en kortingen op onze producten en diensten
 
  • Gepersonaliseerde en relevante advertentie-inhoud ontwikkelen en weergeven voor onze gebruikers
 
  • Analyseer hoe onze Services worden gebruikt, zodat we deze kunnen verbeteren om gebruikers te betrekken en te behouden
 
  • Ondersteun onze marketingactiviteiten
 
  • Begrijp hoe onze gebruikers onze producten en diensten gebruiken, zodat we de gebruikerservaring kunnen verbeteren
 
  • Wettelijke verplichtingen. Wij kunnen uw gegevens verwerken wanneer wij van mening zijn dat dit noodzakelijk is om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen, bijvoorbeeld om samen te werken met een wetshandhavingsinstantie of regelgevende instantie, om onze wettelijke rechten uit te oefenen of te verdedigen, of om uw gegevens bekend te maken als bewijs in een rechtszaak waarin wij betrokken zijn. betrokken.
 
  • Vitale belangen. Wij kunnen uw gegevens verwerken wanneer wij van mening zijn dat dit noodzakelijk is om uw vitale belangen of de vitale belangen van een derde partij te beschermen, zoals situaties waarbij sprake is van potentiële bedreigingen voor de veiligheid van een persoon.
 
 
Als u zich in Canada bevindt, is dit gedeelte op u van toepassing.
 
We kunnen uw gegevens verwerken als u ons specifieke toestemming (dwz uitdrukkelijke toestemming) heeft gegeven om uw persoonlijke gegevens voor een specifiek doel te gebruiken, of in situaties waarin uw toestemming kan worden afgeleid (dwz impliciete toestemming). Jij kan uw toestemming intrekken te allen tijde.
 
In sommige uitzonderlijke gevallen is het ons onder toepasselijk recht mogelijk wettelijk toegestaan ​​om uw gegevens te verwerken zonder uw toestemming, waaronder bijvoorbeeld:
  • Als het verzamelen duidelijk in het belang van een individu is en de toestemming niet tijdig kan worden verkregen
 
  • Voor onderzoeken en fraudedetectie en -preventie
 
  • Voor zakelijke transacties, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan
 
  • Als het in een getuigenverklaring staat en de incasso noodzakelijk is om een ​​verzekeringsclaim te beoordelen, af te handelen of af te wikkelen
 
  • Voor het identificeren van gewonde, zieke of overleden personen en het communiceren met nabestaanden
 
  • Als we redelijke gronden hebben om aan te nemen dat een persoon het slachtoffer is, is of kan zijn van financieel misbruik
 
  • Als het redelijk is om te verwachten dat het verzamelen en gebruiken met toestemming de beschikbaarheid of nauwkeurigheid van de informatie in gevaar zou brengen en het verzamelen redelijk is voor doeleinden die verband houden met het onderzoeken van een schending van een overeenkomst of een overtreding van de wetten van Canada of een provincie
 
  • Als openbaarmaking vereist is om te voldoen aan een dagvaarding, bevel, gerechtelijk bevel of regels van de rechtbank met betrekking tot de productie van documenten
 
  • Als de informatie is geproduceerd door een persoon in de uitoefening van zijn/haar werk, bedrijf of beroep en de verzameling consistent is met de doeleinden waarvoor de informatie is geproduceerd
 
  • Als de collectie uitsluitend voor journalistieke, artistieke of literaire doeleinden is bedoeld
 
  • Als de informatie openbaar beschikbaar is en door de regelgeving wordt gespecificeerd
 
 
4. wanneer en met wie delen wij uw persoonlijke gegevens?
 
In het kort: We kunnen informatie delen in specifieke situaties die in dit gedeelte worden beschreven en/of met de volgende categorieën derde partijen. 
 
 
Leveranciers, adviseurs en andere externe dienstverleners. We kunnen uw gegevens delen met externe leveranciers, dienstverleners, aannemers of agenten ("derden") die diensten voor ons of namens ons uitvoeren en toegang nodig hebben tot dergelijke informatie om dat werk te doen. We hebben contracten afgesloten met onze derde partijen, die zijn ontworpen om uw persoonlijke gegevens te helpen safeguard . Dit betekent dat zij er niets mee kunnen doen uw persoonlijke gegevens, tenzij we hen daartoe de opdracht hebben gegeven. Ze zullen uw persoonlijke gegevens ook met geen enkele andere organisatie dan ons delen. Ze verbinden zich er ook toe om de gegevens die zij namens ons bewaren te beschermen en deze te bewaren gedurende de periode die wij opdragen. De categorieën van derden waarmee we persoonlijke informatie kunnen delen, zijn als volgt:
  • Diensten voor gegevensanalyse
 
  • Dienstverleners voor orderafhandeling
 
  • Betalingsverwerkers
 
  • Affiliate marketingprogramma's
 
  • Cloud computing-diensten
 
  • Communicatie- en samenwerkingshulpmiddelen
 
  • Instrumenten voor prestatiemonitoring
 
  • Productengineering- en ontwerptools
 
  • Retargetingplatforms
 
  • Verkoop- en marketingtools
 
  • Sociale netwerken
 
  • Aanbieders van websitehostingdiensten
 
 
Mogelijk moeten we uw persoonlijke gegevens ook delen in de volgende situaties:
  • Zakelijke overdrachten. We kunnen uw gegevens delen of overdragen in verband met of tijdens onderhandelingen over een fusie, verkoop van bedrijfsactiva, financiering of overname van ons geheel of een deel van ons bedrijf aan een ander bedrijf.
 
  • Geassocieerden. We kunnen uw informatie delen met onze aangesloten bedrijven, in welk case we van deze aangesloten bedrijven eisen dat ze deze privacyverklaring naleven. Gelieerde ondernemingen zijn onder meer ons moederbedrijf en eventuele dochterondernemingen, joint venture-partners of andere bedrijven waarover wij zeggenschap hebben of die met ons onder gemeenschappelijke zeggenschap staan.
 
  • Zakenpartners. We kunnen uw gegevens delen met onze zakelijke partners om u bepaalde producten, diensten of promoties aan te bieden.
 
 
5. wat is ons standpunt ten aanzien van websites van derden?
 
In het kort: Wij zijn niet verantwoordelijk voor de veiligheid van informatie die u deelt met derden waarnaar wij mogelijk linken of die adverteren op onze Diensten, maar die niet verbonden zijn met onze Diensten.
 
De Diensten kunnen linken naar websites, online diensten of mobiele applicaties van derden en/of advertenties bevatten van derden die niet aan ons zijn gelieerd en die kunnen linken naar andere websites, diensten of applicaties. Dienovereenkomstig geven wij geen enkele garantie met betrekking tot dergelijke derden, en zijn wij niet aansprakelijk voor verlies of schade veroorzaakt door het gebruik van dergelijke websites, diensten of applicaties van derden. Het opnemen van een link naar een website, dienst of applicatie van derden impliceert geen goedkeuring door ons. Wij kunnen de veiligheid en privacy van de gegevens die u aan derden verstrekt niet garanderen. Gegevens die door derden worden verzameld, vallen niet onder deze privacyverklaring. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, de privacy- en beveiligingspraktijken en het beleid van derden, inclusief andere websites, diensten of applicaties die mogelijk zijn gelinkt naar of vanuit de Diensten. U dient het beleid van dergelijke derde partijen te raadplegen en rechtstreeks contact met hen op te nemen om op uw vragen te reageren.
 
6. gebruiken we cookies en andere trackingtechnologieën?
 
In het kort: We kunnen cookies en andere trackingtechnologieën gebruiken om uw informatie te verzamelen en op te slaan.
 
We kunnen cookies en soortgelijke trackingtechnologieën (zoals webbakens en pixels) gebruiken om toegang te krijgen tot informatie of deze op te slaan. Specifieke informatie over hoe wij dergelijke technologieën gebruiken en hoe u bepaalde cookies kunt weigeren, vindt u in onze Cookieverklaring: https://www.jbtools.com/cookie-policy/.
 
7. worden uw gegevens internationaal overgedragen?
 
In het kort: Wij kunnen uw gegevens overdragen, opslaan en verwerken in andere landen dan uw eigen land.
 
Onze servers bevinden zich in de Verenigde Staten. Als u onze Services van buitenaf bezoekt de Verenigde Statenhoud er rekening mee dat uw gegevens kunnen worden overgedragen aan, opgeslagen en verwerkt door ons in onze faciliteiten en door derden met wie wij uw persoonlijke gegevens kunnen delen (zie "Wanneer en met wie delen wij uw persoonlijke gegevens?" hierboven), in de Verenigde Staten, en andere landen.
 
Als u woonachtig bent in de Europese Economische Ruimte (EER), het Verenigd Koninkrijk (VK) of Zwitserland, is het mogelijk dat deze landen niet noodzakelijkerwijs wetten inzake gegevensbescherming of andere soortgelijke wetten hebben die even uitgebreid zijn als die in uw land. We zullen echter alle noodzakelijke maatregelen nemen om uw persoonlijke gegevens te beschermen in overeenstemming met deze privacyverklaring en de toepasselijke wetgeving.
 
8. Hoe lang bewaren wij uw gegevens?
 
In het kort: We bewaren uw gegevens zo lang als nodig is om de doeleinden te bereiken die in deze privacyverklaring worden uiteengezet, tenzij anders vereist door de wet.
 
We bewaren uw persoonlijke gegevens alleen zo lang als nodig is voor de doeleinden uiteengezet in deze privacyverklaring, tenzij een langere bewaartermijn vereist of toegestaan ​​is door de wet (zoals belasting-, boekhoudkundige of andere wettelijke vereisten). Geen enkel doel in deze verklaring vereist dat wij uw persoonlijke gegevens langer bewaren dan de periode waarin gebruikers een account bij ons hebben.
 
Wanneer we geen doorlopende legitieme zakelijke noodzaak hebben om uw persoonlijke gegevens te verwerken, zullen we dergelijke informatie verwijderen of anonimiseren, of, als dit niet mogelijk is (bijvoorbeeld omdat uw persoonlijke gegevens zijn opgeslagen in back-uparchieven), zullen we deze veilig uw persoonlijke gegevens opslaan en isoleren van verdere verwerking totdat verwijdering mogelijk is.
 
9. hoe houden we uw informatie veilig?
 
In het kort: Wij streven ernaar uw persoonlijke gegevens te beschermen door middel van een systeem van organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen.
 
We hebben passende en redelijke technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van alle persoonlijke informatie die we verwerken te beschermen. Ondanks onze veiligheidsmaatregelen en inspanningen om uw informatie te beveiligen, kan echter niet worden gegarandeerd dat elektronische overdracht via internet of technologie voor informatieopslag 100% veilig is. We kunnen dus niet beloven of garanderen dat hackers, cybercriminelen of andere ongeautoriseerde derde partijen dit niet zullen doen. in staat zijn om onze veiligheid te ondermijnen en uw gegevens op ongepaste wijze te verzamelen, te openen, te stelen of te wijzigen. Hoewel we ons best zullen doen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, is de overdracht van persoonlijke gegevens van en naar onze Services op eigen risico. U dient uitsluitend toegang te krijgen tot de Diensten binnen een beveiligde omgeving.
 
10. verzamelen wij gegevens van minderjarigen?
 
In het kort: We verzamelen niet bewust gegevens van of verkopen aan kinderen jonger dan 18 jaar.
 
We vragen niet bewust om gegevens van of verkopen aan kinderen jonger dan 18 jaar. Door de Services te gebruiken, verklaart u dat u ten minste 18 jaar oud bent of dat u de ouder of voogd bent van een dergelijke minderjarige en dat u instemt met het gebruik van de Services door deze minderjarige. Als we vernemen dat persoonlijke gegevens van gebruikers jonger dan 18 jaar zijn verzameld, zullen we het account deactiveren en redelijke maatregelen nemen om dergelijke gegevens onmiddellijk uit onze administratie te verwijderen. Als u op de hoogte bent van gegevens die wij mogelijk hebben verzameld van kinderen jonger dan 18 jaar, neem dan contact met ons op via support@jbtools.com.
 
11. wat zijn uw privacyrechten?
 
In het kort: In sommige regio's, zoals de Europese Economische Ruimte (EER), het Verenigd Koninkrijk (VK), Zwitserland en Canada, hebt u rechten waardoor u meer toegang tot en controle over uw persoonlijke gegevens heeft. U kunt uw account op elk gewenst moment bekijken, wijzigen of beëindigen.
 
In sommige regio's (zoals de EER, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Canada) beschikt u over bepaalde rechten onder de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming. Deze kunnen het recht omvatten (i) om toegang te vragen en een kopie te verkrijgen van uw persoonlijke gegevens, (ii) om rectificatie of verwijdering aan te vragen; (iii) om de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken; (vi) indien van toepassing, op gegevensportabiliteit; en (vii) niet te worden onderworpen aan geautomatiseerde besluitvorming. In bepaalde omstandigheden heeft u mogelijk ook het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens. U kunt een dergelijk verzoek indienen door contact met ons op te nemen via de contactgegevens in de sectie "Hoe kunt u contact met ons opnemen over deze melding?" onderstaand.
 
Wij zullen elk verzoek in overweging nemen en ernaar handelen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.
 
Als u zich in de EER of het Verenigd Koninkrijk bevindt en u denkt dat wij uw persoonlijke gegevens onrechtmatig verwerken, heeft u ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij uw Gegevensbeschermingsautoriteit van de lidstaat of Britse gegevensbeschermingsautoriteit.
 
Als u zich in Zwitserland bevindt, kunt u contact opnemen met de Federaal Commissaris voor Gegevensbescherming en Informatie.
 
Uw toestemming intrekken: Als we afhankelijk zijn van uw toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken, wat een uitdrukkelijke en/of impliciete toestemming kan zijn, afhankelijk van de toepasselijke wetgeving, heeft u het recht om uw toestemming op elk gewenst moment in te trekken. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door contact met ons op te nemen via de contactgegevens in de sectie "Hoe kunt u contact met ons opnemen over deze melding?" onderstaand.
 
Houd er echter rekening mee dat dit geen invloed heeft op de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking ervan, en, wanneer de toepasselijke wetgeving dit toestaat, ook niet op de verwerking van uw persoonlijke gegevens die wordt uitgevoerd op basis van andere wettige verwerkingsgronden dan toestemming.
 
Afmelden voor marketing- en promotionele communicatie: U kunt zich op elk moment afmelden voor onze marketing- en promotionele communicatie door op de afmeldlink te klikken in de e-mails die we sturen, door de sms-berichten die we sturen met 'STOP' of 'UNSUBSCRIBE' te beantwoorden, of door contact met ons op te nemen via de gegevens in het deel "Hoe kunt u contact met ons opnemen over deze melding?" hieronder. U wordt dan verwijderd van de marketinglijsten. We kunnen echter nog steeds met u communiceren, bijvoorbeeld om u servicegerelateerde berichten te sturen die nodig zijn voor het beheer en gebruik van uw account, om te reageren op serviceverzoeken, of voor andere niet-marketingdoeleinden.
 
Account Informatie
 
Als u op enig moment de informatie in uw account wilt bekijken of wijzigen of uw account wilt beëindigen, kunt u:
  • Neem contact met ons op via de verstrekte contactgegevens.
 
Op uw verzoek om uw account te beëindigen, zullen wij uw account en informatie uit onze actieve databases deactiveren of verwijderen. We kunnen echter bepaalde informatie in onze bestanden bewaren om fraude te voorkomen, problemen op te lossen, te helpen bij eventuele onderzoeken, onze wettelijke voorwaarden af ​​te dwingen en/of te voldoen aan toepasselijke wettelijke vereisten. 
 
Cookies en soortgelijke technologieën: De meeste webbrowsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren. Als u dat wilt, kunt u er meestal voor kiezen om uw browser zo in te stellen dat cookies worden verwijderd en cookies worden geweigerd. Als u ervoor kiest cookies te verwijderen of cookies te weigeren, kan dit van invloed zijn op bepaalde functies of diensten van onze Diensten. Je mag ook zich afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties door adverteerders op onze Diensten. Voor meer informatie kunt u onze Cookieverklaring raadplegen: https://www.jbtools.com/cookie-policy/.
 
Als u vragen of opmerkingen heeft over uw privacyrechten, kunt u een e-mail sturen naar support@jbtools.com.
 
12. bedieningselementen voor niet-volgfuncties
 
De meeste webbrowsers en sommige mobiele besturingssystemen en mobiele applicaties bevatten een Do-Not-Track ("DNT")-functie of -instelling die u kunt activeren om uw privacyvoorkeur kenbaar te maken en niet te willen dat gegevens over uw online browse-activiteiten worden gecontroleerd en verzameld. In dit stadium is er nog geen uniforme technologiestandaard voor het herkennen en implementeren van DNT-signalen afgerond. Als zodanig reageren we momenteel niet op DNT-browsersignalen of enig ander mechanisme dat automatisch uw keuze communiceert om niet online gevolgd te worden. Als er een standaard voor online tracking wordt aangenomen die we in de toekomst moeten volgen, zullen we u over die praktijk informeren in een herziene versie van deze privacyverklaring.
 
13. Hebben inwoners van de Verenigde Staten specifieke privacyrechten?
 
In het kort: Als u inwoner bent van Californië, Virginia, Colorado of Connecticut, krijgt u specifieke rechten met betrekking tot toegang tot uw persoonlijke gegevens.
 
Welke categorieën persoonlijke informatie verzamelen we?
 
We hebben de afgelopen twaalf (12) maanden de volgende categorieën persoonlijke gegevens verzameld:
 
Categorie Voorbeelden Verzameld
A. Identificatiegegevens
Contactgegevens, zoals echte naam, alias, postadres, telefoon- of mobiel contactnummer, unieke persoonlijke identificatie, online identificatie, internetprotocoladres, e-mailadres en accountnaam
 
JA
 
 
B. Persoonlijke informatie zoals gedefinieerd in het Californische Customer Records-statuut
Naam, contactgegevens, opleiding, dienstverband, arbeidsverleden en financiële informatie
 
JA
 
 
C. Beschermde classificatiekenmerken onder staats- of federale wetgeving
Geslacht en geboortedatum
 
NEE
 
D. Commerciële informatie
Transactie-informatie, aankoopgeschiedenis, financiële details en betalingsinformatie
 
JA
 
E. Biometrische informatie
Vingerafdrukken en stemafdrukken
 
NEE
 
F. Internet of andere soortgelijke netwerkactiviteit
Browsegeschiedenis, zoekgeschiedenis, online gedrag, interessegegevens en interacties met onze en andere websites, applicaties, systemen en advertenties
 
JA
 
G. Geolocatiegegevens
Locatie van apparaat
 
JA
 
H. Audio-, elektronische, visuele, thermische, olfactorische of soortgelijke informatie
Afbeeldingen en audio-, video- of gespreksopnamen gemaakt in verband met onze bedrijfsactiviteiten
 
NEE
 
I. Professionele of werkgerelateerde informatie
Zakelijke contactgegevens om u onze Diensten op zakelijk niveau of functietitel, werkgeschiedenis en professionele kwalificaties te kunnen leveren als u bij ons solliciteert
 
NEE
 
J. onderwijsinformatie
Studentendossiers en directory-informatie
 
NEE
 
K. Conclusies getrokken uit verzamelde persoonlijke informatie
Gevolgtrekkingen getrokken uit de hierboven genoemde verzamelde persoonlijke informatie om een ​​profiel of samenvatting te creëren over bijvoorbeeld de voorkeuren en kenmerken van een individu
 
JA
 
L. Gevoelige persoonlijke informatie  
 
NEE
 
 
We zullen de verzamelde persoonlijke informatie gebruiken en bewaren als dat nodig is om de Diensten te verlenen of voor:
  • Categorie A - Zolang de gebruiker een account bij ons heeft
 
  • Categorie B - Zolang de gebruiker een account bij ons heeft
 
  • Categorie D - Zolang de gebruiker een account bij ons heeft
 
  • Categorie F - Zolang de gebruiker een account bij ons heeft
 
  • Categorie G - Zolang de gebruiker een account bij ons heeft
 
  • Categorie K - Zolang de gebruiker een account bij ons heeft
 
We kunnen ook andere persoonlijke informatie verzamelen buiten deze categorieën door middel van gevallen waarin u persoonlijk, online of per telefoon of post met ons communiceert in de context van:
  • Hulp ontvangen via onze klantenondersteuningskanalen;
 
  • Deelname aan klantenonderzoeken of wedstrijden; En
 
  • Faciliteren van de levering van onze Diensten en om te reageren op uw vragen.
Hoe gebruiken en delen wij uw persoonlijke gegevens?
 
Lees meer over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken in de sectie 'Hoe verwerken wij uw gegevens?"
 
 
Wij verzamelen en delen uw persoonlijke gegevens via:
  • Targetingcookies/marketingcookies
 
  • Sociale media-cookies
 
  • Bakens/pixels/tags
 
Worden uw gegevens met iemand anders gedeeld?
 
Wij kunnen uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan onze dienstverleners op grond van een schriftelijk contract tussen ons en elke dienstverlener. Lees meer over hoe we persoonlijke informatie vrijgeven in de sectie 'Wanneer en met wie delen wij uw persoonlijke gegevens?"
 
We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken voor onze eigen zakelijke doeleinden, zoals voor het uitvoeren van intern onderzoek voor technologische ontwikkeling en demonstratie. Dit wordt niet beschouwd als het "verkopen" van uw persoonlijke gegevens.
 
We hebben de afgelopen twaalf (12) maanden geen persoonlijke gegevens verkocht of gedeeld met derden voor zakelijke of commerciële doeleinden. We hebben de afgelopen twaalf (12) maanden de volgende categorieën persoonlijke gegevens aan derden bekendgemaakt voor een zakelijk of commercieel doel:

 

 

 

  • Categorie D. Commerciële informatie
 
  • Categorie F. Informatie over internet- of andere elektronische netwerkactiviteiten

 

  • Categorie G. Geolocatiegegevens
 
  • Categorie K. Conclusies getrokken uit verzamelde persoonlijke informatie
De categorieën van derden aan wie wij persoonlijke informatie hebben verstrekt voor een zakelijk of commercieel doel, vindt u onder "Wanneer en met wie delen wij uw persoonlijke gegevens?"
 
Inwoners van Californië
 
California Civil Code Section 1798.83, ook bekend als de "Shine The Light"-wet, staat onze gebruikers die inwoners van Californië zijn toe om één keer per jaar kosteloos informatie op te vragen en te verkrijgen over de categorieën van persoonlijke informatie (indien van toepassing) die we openbaar hebben gemaakt aan derden voor direct marketingdoeleinden en de namen en adressen van alle derden waarmee we in het onmiddellijk voorafgaande kalenderjaar persoonlijke informatie hebben gedeeld. Als u een inwoner van Californië bent en een dergelijk verzoek wilt indienen, kunt u uw verzoek schriftelijk bij ons indienen via de onderstaande contactgegevens.
 
Als u jonger bent dan 18 jaar, in Californië woont en een geregistreerd account bij de Services hebt, heeft u het recht om verwijdering van ongewenste gegevens aan te vragen die u openbaar op de Services plaatst. Als u verwijdering van dergelijke gegevens wilt aanvragen, neemt u contact met ons op via de onderstaande contactgegevens en vermeldt u het e-mailadres dat aan uw account associated en een verklaring dat u in Californië woont. We zullen ervoor zorgen dat de gegevens niet openbaar worden weergegeven op de Services, maar houd er rekening mee dat de gegevens mogelijk niet volledig of volledig van al onze systemen worden verwijderd (bijvoorbeeld back-ups, enz.).
 
Privacyverklaring van de CCPA
 
Dit gedeelte is alleen van toepassing op inwoners van Californië. Op grond van de California Consumer Privacy Act (CCPA) beschikt u over de onderstaande rechten.
 
De California Code of Regulations definieert een "inwoner" als:
 
(1) iedere persoon die zich in de staat Californië bevindt voor een ander doel dan een tijdelijk of tijdelijk doel en
(2) elke persoon die zijn woonplaats heeft in de staat Californië en zich voor een tijdelijk of tijdelijk doel buiten de staat Californië bevindt
 
Alle andere personen worden gedefinieerd als 'niet-ingezetenen'.
 
Als deze definitie van "inwoner" op u van toepassing is, moeten wij ons aan bepaalde rechten en verplichtingen met betrekking tot uw persoonlijke gegevens houden.
 
Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens
 
Recht om te verzoeken om verwijdering van de gegevens — Verzoek om verwijdering
 
U kunt vragen om verwijdering van uw persoonlijke gegevens. Als u ons vraagt ​​om uw persoonlijke gegevens te verwijderen, zullen wij uw verzoek respecteren en uw persoonlijke gegevens verwijderen, behoudens bepaalde uitzonderingen waarin de wet voorziet, zoals (maar niet beperkt tot) de uitoefening door een andere consument van zijn of haar recht op vrije meningsuiting. , onze nalevingsvereisten die voortvloeien uit een wettelijke verplichting, of enige verwerking die mogelijk vereist is ter bescherming tegen illegale activiteiten.
 
Recht om geïnformeerd te worden – Verzoek om te weten
 
Afhankelijk van de omstandigheden heeft u het recht om te weten:
  • of wij uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken;
 
  • de categorieën persoonlijke informatie die we verzamelen;
 
  • de doeleinden waarvoor de verzamelde persoonsgegevens worden gebruikt;
 
  • of we persoonlijke informatie verkopen of delen met derden;
 
  • de categorieën persoonlijke informatie die we voor een zakelijk doel hebben verkocht, gedeeld of openbaar gemaakt;
 
  • de categorieën van derden aan wie de persoonlijke informatie is verkocht, gedeeld of openbaar gemaakt voor een zakelijk doel;
 
  • het zakelijke of commerciële doel voor het verzamelen, verkopen of delen van persoonlijke informatie; En
 
  • de specifieke stukjes persoonlijke informatie die we over u hebben verzameld.
In overeenstemming met de toepasselijke wetgeving zijn wij niet verplicht om consumenteninformatie die is geanonimiseerd in reactie op een consumentenverzoek te verstrekken of te verwijderen, of om individuele gegevens opnieuw te identificeren om een ​​consumentenverzoek te verifiëren.
 
Recht op non-discriminatie bij de uitoefening van de privacyrechten van consumenten
 
Wij zullen u niet discrimineren als u uw privacyrechten uitoefent.
 
Recht om het gebruik en de openbaarmaking van gevoelige persoonlijke informatie te beperken
 
 
Wij verwerken geen gevoelige persoonlijke gegevens van consumenten.
 
 
Verificatie proces
 
Na ontvangst van uw verzoek moeten wij uw identiteit verifiëren om vast te stellen dat u dezelfde persoon bent over wie wij de informatie in ons systeem hebben. Deze verificatie-inspanningen vereisen dat wij u vragen om informatie te verstrekken, zodat we deze kunnen matchen met informatie die u ons eerder heeft verstrekt. Afhankelijk van het soort verzoek dat u indient, kunnen wij u bijvoorbeeld vragen om bepaalde informatie te verstrekken, zodat wij de door u verstrekte informatie kunnen matchen met de informatie die wij al in ons bestand hebben, of wij kunnen contact met u opnemen via een communicatiemethode (bijv. telefoon of e-mail) die u eerder aan ons heeft verstrekt. We kunnen ook andere verificatiemethoden gebruiken als de omstandigheden dit vereisen.
 
We zullen de persoonlijke informatie die u in uw verzoek verstrekt alleen gebruiken om uw identiteit of bevoegdheid om het verzoek in te dienen te verifiëren. Voor zover mogelijk zullen wij vermijden om aanvullende informatie van u te vragen voor verificatiedoeleinden. Als we uw identiteit echter niet kunnen verifiëren op basis van de informatie die al door ons wordt bijgehouden, kunnen we u vragen aanvullende informatie te verstrekken met het oog op het verifiëren van uw identiteit en voor veiligheids- of fraudepreventiedoeleinden. We zullen dergelijke extra verstrekte informatie verwijderen zodra we klaar zijn met het verifiëren van u.
 
Overige privacyrechten
 
  • U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.
 
  • U kunt verzoeken om correctie van uw persoonsgegevens als deze onjuist of niet langer relevant zijn, of vragen om de verwerking van de gegevens te beperken.
 
  • U kunt een gemachtigde agent aanwijzen die namens u een verzoek onder de CCPA kan indienen. We kunnen een verzoek van een geautoriseerde agent weigeren die geen bewijs overlegt dat hij/zij geldig geautoriseerd is om namens u op te treden in overeenstemming met de CCPA.
 
  • U kunt verzoeken om u af te melden voor de toekomstige verkoop of het delen van uw persoonlijke gegevens met derden. Wanneer wij een opt-outverzoek ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk gevolg geven aan het verzoek, maar niet later dan vijftien (15) dagen vanaf de datum van indiening van het verzoek.
 
Om deze rechten uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen door een verzoek om toegang van de betrokkene, per e-mail op support@jbtools.com , door gratis te bellen op 734-744-6449, door te bezoeken https://www.jbtools.com/contact-us/, of door te verwijzen naar de contactgegevens onderaan dit document. Als u een klacht heeft over de manier waarop wij met uw gegevens omgaan, horen wij dat graag van u.
 
 
Inwoners van Colorado
 
Dit gedeelte is alleen van toepassing op inwoners van Colorado. Op grond van de Colorado Privacy Act (CPA) beschikt u over de onderstaande rechten. Deze rechten zijn echter niet absoluut en in bepaalde gevallen kunnen wij uw verzoek afwijzen, zoals toegestaan ​​door de wet.
  • Recht om geïnformeerd te worden of wij uw persoonsgegevens al dan niet verwerken
 
  • Recht op toegang tot uw persoonsgegevens
 
  • Recht op correctie van onjuistheden in uw persoonsgegevens
 
  • Recht om verwijdering van uw persoonsgegevens te verzoeken
 
  • Recht om een ​​kopie te verkrijgen van de persoonlijke gegevens die u eerder met ons hebt gedeeld
 
  • Recht om u af te melden voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens als deze worden gebruikt voor gerichte reclame, de verkoop van persoonlijke gegevens of profilering ter bevordering van beslissingen die juridische of vergelijkbare significante gevolgen hebben ("profilering")
Voor het indienen van een verzoek tot uitoefening deze hierboven beschreven rechten, stuur dan een e-mail support@jbtools.com of indienen een verzoek om toegang van de betrokkene.
 
Als we weigeren actie te ondernemen met betrekking tot uw verzoek en u in beroep wilt gaan tegen onze beslissing, kunt u een e-mail sturen naar support@jbtools.com. Binnen vijfenveertig (45) dagen na ontvangst van een beroep zullen wij u schriftelijk informeren over de al dan niet ondernomen actie naar aanleiding van het beroep, inclusief een schriftelijke uitleg van de redenen voor de beslissingen.
 
 
Inwoners van Connecticut
 
Dit gedeelte is alleen van toepassing op inwoners van Connecticut. Op grond van de Connecticut Data Privacy Act (CTDPA) beschikt u over de onderstaande rechten. Deze rechten zijn echter niet absoluut en in bepaalde gevallen kunnen wij uw verzoek afwijzen, zoals toegestaan ​​door de wet.
  • Recht om geïnformeerd te worden of wij uw persoonsgegevens al dan niet verwerken
 
  • Recht op toegang tot uw persoonsgegevens
 
  • Recht op correctie van onjuistheden in uw persoonsgegevens
 
  • Recht om verwijdering van uw persoonsgegevens te verzoeken
 
  • Recht om een ​​kopie te verkrijgen van de persoonlijke gegevens die u eerder met ons hebt gedeeld
 
  • Recht om u af te melden voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens als deze worden gebruikt voor gerichte reclame, de verkoop van persoonlijke gegevens of profilering ter bevordering van beslissingen die juridische of vergelijkbare significante gevolgen hebben ("profilering")
Als u een verzoek wilt indienen om deze hierboven beschreven rechten uit te oefenen, kunt u een e-mail sturen naar support@jbtools.com of een verzoek om toegang van de betrokkene.
 
Als we weigeren actie te ondernemen met betrekking tot uw verzoek en u in beroep wilt gaan tegen onze beslissing, kunt u een e-mail sturen naar support@jbtools.com. Binnen zestig (60) dagen na ontvangst van een beroep zullen wij u schriftelijk informeren over de al dan niet ondernomen actie naar aanleiding van het beroep, inclusief een schriftelijke toelichting op de redenen voor de beslissingen.
 
Inwoners van Virginia
 
Volgens de Virginia Consumer Data Protection Act (VCDPA):
 
"Consument" betekent een natuurlijke persoon die inwoner is van het Gemenebest en uitsluitend in de context van een individu of huishouden handelt. Hieronder valt niet een natuurlijke persoon die handelt in een commerciële of arbeidscontext.
 
onder ‘Persoonsgegevens’ wordt verstaan ​​alle informatie die verband houdt of redelijkerwijs kan worden gekoppeld aan een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. "Persoonlijke gegevens" omvatten geen geanonimiseerde gegevens of openbaar beschikbare informatie.
 
onder ‘verkoop van persoonsgegevens’ wordt verstaan ​​de uitwisseling van persoonsgegevens tegen geldelijke tegenprestatie.
 
Als deze definitie van ‘consument’ op u van toepassing is, moeten wij ons aan bepaalde rechten en plichten houden met betrekking tot uw persoonsgegevens.
 
Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens
 
  • Recht om geïnformeerd te worden of wij uw persoonsgegevens al dan niet verwerken
 
  • Recht op toegang tot uw persoonsgegevens
 
  • Recht op correctie van onjuistheden in uw persoonsgegevens
 
  • Recht om verwijdering van uw persoonsgegevens te verzoeken
 
  • Recht om een ​​kopie te verkrijgen van de persoonlijke gegevens die u eerder met ons hebt gedeeld
 
  • Recht om u af te melden voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens als deze worden gebruikt voor gerichte reclame, de verkoop van persoonlijke gegevens of profilering ter bevordering van beslissingen die juridische of vergelijkbare significante gevolgen hebben ("profilering")
 
Oefen uw rechten uit die voortvloeien uit de Virginia VCDPA
 
U kunt per e-mail contact met ons opnemen op support@jbtools.com of een verzoek om toegang van de betrokkene.
 
Als u gebruik maakt van een gemachtigde agent om uw rechten uit te oefenen, kunnen wij een verzoek weigeren als de gemachtigde agent geen bewijs overlegt dat hij of zij geldig gemachtigd is om namens u op te treden.
 
Verificatie proces
 
Wij kunnen u verzoeken aanvullende informatie te verstrekken die redelijkerwijs nodig is om het verzoek van u en uw consument te verifiëren. Als u het verzoek indient via een geautoriseerde agent, moeten we mogelijk aanvullende informatie verzamelen om uw identiteit te verifiëren voordat we uw verzoek verwerken.
 
Na ontvangst van uw verzoek zullen wij zonder onnodige vertraging reageren, maar in alle gevallen binnen vijfenveertig (45) dagen na ontvangst. De reactietermijn kan, indien redelijkerwijs noodzakelijk, eenmalig met vijfenveertig (45) extra dagen worden verlengd. Wij zullen u binnen de initiële reactieperiode van 45 dagen op de hoogte stellen van een dergelijke verlenging, samen met de reden voor de verlenging.
 
Recht om in beroep te gaan
 
Als wij weigeren actie te ondernemen met betrekking tot uw verzoek, zullen wij u op de hoogte stellen van onze beslissing en de redenering daarachter. Als u in beroep wilt gaan tegen onze beslissing, kunt u een e-mail sturen naar support@jbtools.com. Binnen zestig (60) dagen na ontvangst van een beroep zullen wij u schriftelijk informeren over de al dan niet ondernomen actie naar aanleiding van het beroep, inclusief een schriftelijke toelichting op de redenen voor de beslissingen. Als uw bezwaar wordt afgewezen, kunt u contact opnemen met de Procureur-generaal om een ​​klacht in te dienen.
 
14. Maken we updates van deze verklaring?
 
In het kort: Ja, we zullen deze verklaring indien nodig bijwerken om te blijven voldoen aan de relevante wetgeving.
 
We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd bijwerken. De bijgewerkte versie wordt aangegeven met een bijgewerkte "Herziene" datum en de bijgewerkte versie wordt van kracht zodra deze toegankelijk is. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in deze privacyverklaring, kunnen we u hiervan op de hoogte stellen door een kennisgeving van dergelijke wijzigingen prominent te plaatsen of door u rechtstreeks een melding te sturen. Wij raden u aan deze privacyverklaring regelmatig te lezen, zodat u op de hoogte blijft van hoe wij uw gegevens beschermen.
 
15. Hoe kunt u contact met ons opnemen over deze melding?
 
Als u vragen of opmerkingen heeft over deze mededeling, kunt u dat doen e-mail ons op support@jbtools.com of neem per post contact met ons op via:
 
Verkoop van J en B-gereedschappen
31720 plymouth rd, livonia, mi 48150, VS
Livonia, MI 48150
Verenigde Staten
 
16. Hoe kunt u de gegevens die wij van u verzamelen bekijken, bijwerken of verwijderen?
 
Op basis van de toepasselijke wetgeving in uw land heeft u mogelijk het recht om toegang te vragen tot de persoonlijke gegevens die wij van u verzamelen, deze gegevens te wijzigen of te verwijderen. Als u een verzoek wilt indienen om uw persoonlijke gegevens te bekijken, bij te werken of te verwijderen, vult u een formulier in en verzendt u dit verzoek om toegang van de betrokkene.